Ezen oldalon található szövegek, információk, adatok, képek (általában: tartalom) az Oldal illetve szerzőik tulajdonát képezik. A szerző és a forrás föltüntetése mellett részben idézhetőek nyomtatott megjelenésekben. A szövegek részleteinek online megjelenítése a szerző és forrás megjelölése mellett, idézetként szintén megengedett, viszont élő, külön ablakban megnyíló linket kell elhelyezni amely a teljes cikkre, dokumentumra mutat. Kérjük az idézés tényéről értesítsen bennünket. További információért, és egyéb megjelenésekkor írjon emailt. mark@mozdulatmuveszet.hu

2012. március 15.

2012. március 15. Budai Vár

A Magyar Mozdulatművészeti Társulat performanszai és a Mozdulatművészeti Stúdió - Mozdulatkórusának rövid performanszai és nyitott próbája láthatók március 15. délelőtt a
Nemzeti Táncszínház Galériájában.

A társulat részleteket ad elő repertoár darabjaiból.


A Mozdulatművészeti Stúdió Mozdulatkórusa 2012. februárban alakult. Tagjai első alkalommal mutatkoznak a nyilvánosság előtt.

Várunk mindenkit sok szeretettel!
A belépés ingyenes.
 
 
 
 
Ma egy csodálatos élményben volt részünk több száz és meglepetésünkre egy idő után több ezer ember figyelte a 100 éves Magyar Mozdulatművészetet reprezentáló performance-inkban 11-és 16 óra között a Nemzeti Táncszínházban és előtte a fűben, na meg a lépcsőn és a kiállítótérben! Emberek, emberi módon, kulturáltan ünnepeltek egy hagyományt és egy Hungarikumot a Magyar Kultura területén, nemzeti ünnepünk keretében! És szinte falták, habzsolták a mozdulatokat, gondolatokat, értéket, ami igaz és emberi, érthető és felfogható, szép és harmónikus, politika és konfliktus mentes, nem provokatív és nem szájba rágós! Jó élmény volt! Volt ott pici gyermekek sokasága, sok kamasz és fiatal felnőtt, kozépkorú és idős is számos! Mind ott ragadtak míg esemény volt! Ez az igezi visszajelzés!!! (nem a szakkritikusok elfogult kritizilása!).
Sok ilyen élményt szertnék még, mert tovább visz és új erőt ad! Köszönet minden lelkes nézőnek és résztvevőnek! :)
Kedves Márk és a Többiek!
Olyan szerencsések voltunk ma a fiammal, hogy láthattuk a Nemzeti Táncszínházban az előadásotokat, egyszerűen ZSENIÁLIS volt!!!!!
Remélem még láthatunk Benneteket sokszor, köszönjük ezt a élményt!

Fajta Éva ( a fiam facebookjáról)
Éva Pálfalvy
Thursday
Láttalak ma benneteket a Várban, nagyon jók voltatok! A kislányom is csak ült és nézett. Jó, hogy volt egy ilyen lehetőség!
Katalin Patai

Szia!
Nagyon köszönjük a mai előadásotokat! Fantasztikus volt újra látni benneteket táncolni! Az első sorból babzsákról élvezhettük Zillével, hogy véletlen belecsöppentünk a nap legcsodálatosabb előadásába!
puszi: Kata
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése